Barn och familj
Kul att du är intresserad av en familje- eller barnfotografering! Bra bilder är en investering för livet, en mycket uppskattat present till släkten och förstås en rolig upplevelse.
Funderar ni på om det verkligen går att få era barn att sitta still, le och titta in i kameran? Det behövs inte! Barn blir bäst på bild om de får leka och busa, så jag har en hel hög med roliga lekar och uppdrag som framkallar äkta leenden och känslor. Oftast även hos de vuxna! Fotograferingen brukar bli en rolig stund för både små och stora. Vi ser till att fånga bilder både på hela familjen tillsammans, syskonen tillsammans, bara föräldrarna, barnen var för sig och vilka andra konstellationer ni än önskar.
Vi tar en drös bilder, jag väljer ut de som håller måttet och ni får kika på en lågupplöst förhandsvisning av dessa (lätt grundredigerade via ett onlinegalleri). Ni väljer själva vilka ni vill köpa, jag slutredigerar dessa och levererar dem som högupplösta digitala filer inom två veckor efter urvalet är gjort. Jag gillar att redigera och kommer lägga mycket tid och kärlek på alla bilder ni väljer ut, så ni får bilder som står ut från mängden!
Fotograferingen sker utomhus.
Har du andra önskemål än ovan så är det bara att hojta till, det går alltid att lösa. Kontakta mig gärna vid frågor!


Prislista familjefotografering
Prismodellen består av en grund där fotograferingsavgiften samt två bilder (digitala och fullt redigerade) ingår. Vill ni ha fler bilder betalar ni per bild, och ni behöver inte förbinda er till ett visst antal bilder på förhand. Ni köper helt enkelt bara de bilder ni gillar!

Grundavgift: Fotografering + 2 bilder: 1300 kr 
Enstaka extra bilder (digitala och redigerade): 400 kr/st

Paketpriser:
Fotografering + 7 bilder: 2800 kr
Fotografering + 10 bilder: 3600 kr
Fotografering + 15 bilder: 5000 kr
Fotografering + 20 bilder: 6300 kr

För grupper på mer än 5 personer tillkommer 500 kr på grundavgiften.
Vid fotografering utanför Täby tillkommer resetillägg.Hoppas vi ses på en fotografering!

You may also like

Back to Top