Barn och familj
Kul att du är intresserad av en familje- eller barnfotografering! Bra bilder är en investering för livet, en mycket uppskattat present till släkten och förstås en rolig upplevelse.
Funderar du på om det verkligen går att få era barn att sitta still, le och titta in i kameran? Det behövs inte! Barn blir bäst på bild om de får leka och busa, så jag har en hel hög med roliga lekar och uppdrag som framkallar äkta leenden och känslor. Oftast även hos de vuxna! Fotograferingen brukar bli en rolig stund för både små och stora. Vi ser till att fånga bilder både på hela familjen tillsammans, syskonen tillsammans, bara föräldrarna, barnen var för sig och vilka andra konstellationer du än önskar.
Vi tar en drös bilder, jag väljer ut de som håller måttet och du får kika på en lågupplöst förhandsvisning av dessa (lätt grundredigerade via ett onlinegalleri). Du väljer själv vilka du vill köpa, jag slutredigerar dessa och levererar dem som högupplösta digitala filer inom två veckor efter urvalet är gjort. Jag gillar att redigera och kommer lägga mycket tid och kärlek på alla bilder du väljer ut, så du får bilder som står ut från mängden!
Fotograferingen sker utomhus.
Har du andra önskemål än ovan så är det bara att hojta till, så ser vi om det går att lösa. Kontakta mig gärna vid frågor!


Prislista familjefotografering
Prislista enligt nedan. Du behöver inte förbinda dig till ett visst paket på förhand utan väljer efter att du har fått se bilderna i onlinegalleriet! Alla bilder levereras digitalt så du själv kan printa, skapa fotoböcker, göra julkort och så vidare.

Paketpriser:
Lilla paketet: Fotografering + 10 bilder 4 500 kr
Mellanpaketet: Fotografering + 15 bilder 6 000 kr
Stora paketet: Fotografering + 20 bilder 7 200 kr
Jättestora paketet: Fotografering + 25 bilder 8 000 kr
Alla bilder från sessionen (obs, antal varierar): 10 000 kr

Enstaka extra bilder i tillägg till ovanstående paket (digitala och redigerade): 400 kr/st

För grupper på mer än 5 personer tillkommer 500 kr på grundavgiften.
Vid fotografering utanför Täby tillkommer resetillägg.Hoppas vi ses på en fotografering!

You may also like

Back to Top